YEREL
Giriş Tarihi : 18-09-2023 22:31

Hemşehri Dernekleri Alemdar’ın Misafiri Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Sakarya İl Hemşehri Dernekleri ile Şelale Park'ta kahvaltıda bir araya geldi.

Hemşehri Dernekleri Alemdar’ın Misafiri Oldu


 

Toplamda 25 dernek temsilcisinin katıldığı, sohbet havasındaki organizasyonda Serdivan’da hayata geçen ve geçecek projeler masaya yatırıldı. Toplantıda Başkan Alemdar, konuşmasında göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri anlatırken; birlikte hareket etmenin ne derece önemli olduğunu vurguladı.

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA

Tüm hemşehri dernekleriyle dirsek temasında olduğunu ileten Başkan Alemdar: “Düzenlediğimiz Hemşehri Geceleri çok keyifli geçti. El birliğiyle güzel bir çalışma oldu. Hem Türkiye’ye örnek bir çalışma yaptık hem de hemşehrilerimizin birbirini tanımasıyla ilgili çok güzel programlar düzenledik. Tüm hemşehri dernekleri yöneticileri ve ekip arkadaşlarına bu güzel organizasyonlarda bizimle oldukları için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

SAKARYA BİZİM EVİMİZ

Hem belediye başkanımızın hem esnafın hem de vatandaşın maddi ve manevi yanlarında olduklarını ifade eden AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Sakarya bizim yaşadığımız yer, bizim evimiz, ailemiz. Şehrimizi, el ele vererek hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor. Burası güzellikleri ve konumu ile daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Sizlerin desteği ile hep birlikte Sakaryamızı çok daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi.

SERDİVAN PRESTİJLİ İLÇE

Sakarya’nın mozaik bir şehir olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, “81 ilden, farklı kültür ve coğrafyalardan vatandaşlarımız burada adeta aile şeklinde yaşıyor. Sakarya’da birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için birçok faaliyette bulunuyoruz. Tüm dernek yönetimlerimizle birlikte bu amaç doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Serdivan prestijli bir ilçe haline geldi. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız da söylüyor. Sayın Başkanımızı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından dernek başkanlarına plaket takdim edildi. Program çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

AdminAdmin