YEREL
Giriş Tarihi : 02-03-2023 18:01

HENDEK BELEDİYESİ 2 YENİ ARAÇ DAHA SATIN ALDI

Hendek Belediyesi araç filosunu günün şartlarına uygun ve halka çok daha iyi hizmet verebilmek için genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2 yeni araç daha satın alınarak filo güçlendirildi.

HENDEK BELEDİYESİ 2 YENİ ARAÇ DAHA SATIN ALDI

 

SON MODEL 2 YENİ ARAÇ

2019 yılından itibaren araç filosuna 1 ekskavatör, 1 mini ekskavatör, 3 çöp kamyonu, 1 dal budama makinesini dahil eden Hendek Belediyesi hizmet kapasitesi ve gücünü arttıran adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2023 model Ford Transit Marka çift kabin 2 Kamyonet daha satın alınarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu kamyonlarında filoya kazandırılmasıyla birlikte hizmet kalitesini arttırmayı hedefleyen Hendek Belediyesi  araç filosunu daha da güçlendirmiş oldu.

 

BAŞKAN BABAOĞLU: ARAÇ FİLOMUZ GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, araç filosunu sürekli genişlettiklerini hatırlatarak “Her alanda güçlü ve planlı bir şekilde büyüyen şehrimizde yapmış olduğumuz yatırımlarda ve vatandaşlarımıza hizmetlerimizde kullanmak üzere bugün 2 yeni aracı daha filomuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alt ve üst yapısıyla güçlenen, güçlenmeye devam eden şehrimize daha iyi hizmet verebilmek adına gerekli olan yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. İlçemiz büyümeye genişlemeye devam ediyor, biz de ilçemiz sınırları içerisindeki her sokak ve mahalleye hizmet götürmek için dinamik ve hızlı olmak durumundayız. Vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek için araç filomuzu büyütmek günün şartlarına uygun hale getirmek zorundayız. Bu nedenle hem araçlarımızı gençleştiriyor, hem de yeni araçlarla her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Belediyemiz bütçesiyle çok güzel 2 yeni araç aldık. Rabbim güzel hizmetlerde kullanmayı nasip etsin. Yeni araçlarımız Hendek’imize hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

AdminAdmin