SPOR
Giriş Tarihi : 05-05-2023 12:28

Hendekspor'da yeni başkan Hüdaverdi Bahadır

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Hendekspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel Kurul bugün Hüdaverdi Bahadır başkanlığında tek liste ile yapıldı

Hendekspor'da yeni başkan Hüdaverdi Bahadır

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Hendekspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel Kurul bugün Hüdaverdi Bahadır başkanlığında tek liste ile yapıldı. Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Coşkun Küçük, Atilla Tezgel, Nurullah Akçay, Engin Varlıca, Uğur Nal, Cemil Yılmaz, Ömer Gürbüz, Selman Özkılınç, Ulvi Başpehlivan ve  Nevzat Öğrek yer aldı. Bahadır, Murat Kaya ve ekibine teşekkür ederek Hendekspor'un yeni sezonda hedefinin 3.Lig olduğunun altınızı çizdi.

KAYA'DAN JEST

 

Kongre öncesi mevcut Murat Kaya kendisi ile birlikte çalışan yönetim kurulu üyelerine ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na teşekkür plaketi vererek herkese destek ve emekleri için teşekkür etti. Kaya yeni yönetime de şampiyonluk yolunda başarılar dileyerek her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

AdminAdmin