SPOR
Giriş Tarihi : 07-08-2023 03:00

Hendekspor’dan Gürcan Gözüm’e Sert Tepki

Türk Futbolunda ilginç bir olay yaşandı. Hendekspor’un kısa süre öncesi kadrosuna kattığı Gürcan Gözüm, sözleşmesinin mürekkebi kurumadan Orduspor 1967’ye de imza attı. Bunla kalmayıp Hendekspor’a daha yüksek rakama dönme sinyalleri verirken Hendekspor yönetimi yasal işlem başlatılacağını duyurdu. Açıklamada, “Sporcu ahlakı ve profesyonelliğe yakışmayan bir tuzak ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayız” diyerek durumun utanç verici olduğu vurgulandı.

Hendekspor’dan Gürcan Gözüm’e Sert Tepki

 

HENDEK’TEN ÖDEME ALDI 

BAL temsilcisi Hendekspor’un Basın Sözcüsü Uğur Nal, Gürcan Gözüm transferi hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Birkaç gün önce anlaşarak orta sahamıza dâhil ettiğimiz Gürcan Gözüm hakkında bilgilendirme yapılması gereği duyulmuştur. Transferi aşamasında Alanya Kestel’e 30 bin TL, Gürcan Gözüm’e de 100 bin TL peşinat ödenmiştir. Anlaşmanın daha mürekkebi kurumadan maalesef futbol ve sporcu ahlakı ile profesyonelliğe yakışmayan bir tuzak ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.

 

SAHA DIŞINDA İYİ OYUNCU ÇIKTI

Futbolculukla alakası olmayan bu oyuncu kendince güzel bir oyun oynayarak başka bir takımla yani Orduspor 1967 ile anlaştığını öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün oyuncusu iken başka bir kulüple anlaşan Gürcan Gözüm ile gerekli temaslar kurulmuştur. Haberi alır almaz kulübümüzde bir daha forma giyme şansı kalmayan bu kişi Orduspor 1967’ye imza attıktan sonra Hendekspor’a dönme işaretleri vermiş çok yüksek bir rakamı nakit olarak talep etmiştir.

 

“YASAL HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ”

Sporla bağdaşmayan ve futbolla alakası olmayan bu kişinin kulübümüzün kurumsal yapısına ve şehrimize yapmış olduğu saygısızlığı Türk Futbol Camiasının takdirine sunuyoruz. Konuyla alakalı olarak ödenen 130 bin TL’nin kulübümüze geri ödenmesi başta olmak üzere gerekli tüm yasal işlemler başlatılacaktır.

 

KULÜPLERE ÇAĞRI: BU SON OLSUN

Profesyonel ve bölgesel amatör lig ayrımı yapmadan tüm kulüplerimizin yöneticilerine açıkça çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep birlikte Türk Futbolunu Gürcan Gözüm adlı kişinin bu oyunlarından uzak tutun. Bu son olsun. Art niyetli bu davranışlara fırsat verilmesi halinde başka kulüplerimizde bu tip ahlak dışı konuların muhatabı olabilir.  Örneğine nadir rastlanan bu tip, “Para” adlı oyunları utanç abidesi olarak her platformda dile getireceğiz.

 

ATATÜRK’ÜN ÖZLÜ SÖZÜ

Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim” sözünü bir kez daha yüksek sesle ifade eder, saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin