YEREL
Giriş Tarihi : 26-11-2023 13:07

Hendek’te 6 mahallede V kanal imalatı tamamlandı

Büyükşehir Söğütlü, Erenler ve Ferizli’de tamamladığı V kanal imalatlarının ardından Hendek’te de 6 mahalleyi V kanal ile buluşturdu. 9 bin 550 metreye ulaşan çalışmalar bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hendek’te 6 mahallede V kanal imalatı tamamlandı

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen ‘V Kanal’ çalışmaları devam ediyor. Kırsal mahallelerde yolların daha uzun ömürlü olmasını sağlayan, yağışlarla birlikte taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylaştıran ve yol güvenliğini artıran V kanal imalatları yapıldığı bölgelerde vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

9 bin 550 metre daha tamam

Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Hendek’te Dikmen, Yeni Yayla, Kurtuluş, Kadifekale, Güney ve Sümbüllü mahallelerinde toplam 9 bin 550 metrelik çalışmaları tamamladı. Ekipler çalışmalarını Hendek ve Kaynarca’da devam ediyor.

 

Hendek’te 6 mahalleye V kanal

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, V kanal imalatlarının belirlenen program dahilinde devam edeceği ifade edilerek, “Söğütlü, Erenler ve Ferizli’de toplam 17 bin 500 metrelik imalatlarımızı tamamlamıştık. Hendek’te de 6 mahallede 9 bin 550 metrelik çalışmamız bitti. Yolların güvenliği, asfalt ya da beton yollarımızın daha uzun ömürlü olması için V kanal çalışmalarını önemsiyor, çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. İşlemlerimiz program dahilinde devam edecek” denildi.

AdminAdmin