Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
KÜLTÜR - SANAT

Hz. Süleyman ve Belkıs’ın hikâyesi bu söyleşide anlatıldı

Büyükşehir Ramazan Kültür Sanat Takvimi, Yazar Necmettin Şahinler’in konuk olduğu “Ruhun Sarayına Girebilmektir” adlı söyleşiyle devam etti. Şahinler, Hz. Süleyman ve Belkıs hakkında bilinmeyen ve kayda değer bilgileri dinleyicileriyle paylaştı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Hz. Süleyman ve Belkıs’ın hikâyesi bu söyleşide anlatıldı
Paylaş:


 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan Kültür Sanat Takvimi, “Ruhun Sarayına Girebilmektir” adlı söyleşiyle devam etti.

 

Ziya Taşkent Konser Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Yazar Necmettin Şahinler konuşmacı olarak katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin’in de yakından takip ettiği programa kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi.

 

Peygamber mesleği yapıyorum

“Ben peygamber mesleği yapıyorum, kumaş işiyle uğraşıyorum” diyen Yazar Şahinler, “Askeri anlamda güçlü olan ve komutan özelliğine sahip olan iki peygamber vardır bir tanesi Davut Peygamber bir tanesi de Hz. Süleyman’dır. Güzel ve zarif anlamına gelen Belkıs ismi için ise “Aydınlanmış aklı temsil ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Hz. Süleyman ve Belkıs arasında geçen birkaç mektuplaşmadan bahseden yazar Necmettin Şahinler, seyircilerden gelen soruları da tek tek yanıtladı.

 

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Büyükşehir sporcuları dolu dizgin

Akışın sonuna geldiniz.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');