SİYASET
Giriş Tarihi : 24-11-2022 21:14

İKTİDAR HAK EDENİN OLACAKTIR

Geçen hafta Sakarya’yı ziyaret eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın ziyaretinin önemine değinen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade etti. Çeroğlu, “CHP Kadın Kolları Başkanı ve MYK üyesi olarak ta tüm il-ilce örgütlerim adına söz veriyorum. İktidar hak edenin olacaktır ” dedi.

İKTİDAR HAK EDENİN OLACAKTIR

 

 

 

Ziyareti değerlendiren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, “Genel başkanımız Aylin Nazlıaka, örgütümüzün çalışmalarından dolayı bizleri tebrik etti. Seçim Dönemi yaklaşırken yapılması gerekenler ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İlk ziyaretimiz Hendek'te gerçekleşti, yeni üyelere rozet taktı, daha sonra Söğütlü’de kadınlarla bir araya gelerek Aile Destekleri Sigortası’nın anlattık, partiye yeni katılan kadın üyelere rozetlerini taktı . Genel Başkanımız Erenler’ de patates üreticisi kadınları ve pekmez yapan kadınlarla bir araya gelerek sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında CHP tarafından hayata geçirilen Yaşam Hak Projesi kapsamında Sakarya Tabip Odası ile protokol imzalandı” dedi.

HALK BİZİ BEKLİYOR

 

2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Çeroğlu, Önümüzde oldukça önemli bir seçim maratonu var. Ülkemiz ve halkımız için çok kritik bir dönemdeyiz. Halkın partisi olarak görevin ve halkımızın bizi beklediğini biliyoruz. O yüzden yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ülke olarak siyasal iktidarın halktan aldığı gücü halkın çıkarları için kullanmak

yerine, kendi çıkarları ve yandaşları için kullandığı, muhalefet eden ve hatta sadece hakkını arayanlara tahammül edemeyip susturduğu, kurumu veya partiyi cezalandırdığı karanlık günlerden geçiyoruz. Ülkemiz gündelik çözümler üretme peşinde koşan ve bunu dahi eline yüzüne bulaştıran bu zihniyet yüzünden sorunlar yumağı haline gelmiştir.

YOKSULLUK KADER DEĞİLDİR

 

İktidar yürüyüşümüzü tamamladığımızda karşımıza çıkacak tablodan çekiniyor ama korkmuyoruz. Bilinçli, kararlı ve vatan sevdalısı kadrolarımız ve vatandaşımıza olan inancımızla ülkemizi aydınlık günlere çıkaracağımıza inancım tamdır. Eşitsizliğin, sahipsizliğin, adaletsizliğin yaşam alanı olmuş aziz vatanımızı hep birlikte Atamızın hedef olarak gösterdiği “Muhasır Medeniyetler Seviyesine” bizler çıkaracağız. Yoksulluk kader değildir" siyasidir düşüncesiyle ev ve işyeri ziyaretlerine, dinlemeye, anlatmaya, ikna etmeye devam edeceğiz. Bu defa iktidar şehrimizde huzur bulamayacak. Belirsizlik, güvencesizlik, verilen vaatlerin boşluğunu gören hemşerilerimizin "iktidar değişmeli gücümüz kalmadı"

 

sesleriyle sandıkta gerekeni yapacağına inanıyorum. örgüt olarak da seçim gününe kadar alanda olacağımıza CHP Sakarya Kadın Kolları Başkanı ve MYK üyesi olarak ta tüm il-ilce örgütlerim adına söz veriyorum. İktidar hak edenin olacaktır ” diye konuştu.

AdminAdmin