EĞİTİM
Giriş Tarihi : 31-07-2023 14:38

İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi 2022-2023 yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı mezuniyet töreni, 27 Temmuz Perşembe günü SAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törene Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, SAÜ Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Altınsoy, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, kortej yürüyüşünün ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Törenin açılışında bir konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, “Fakültemiz 10 yıllık genç bir fakülte, bugün 7’nci mezunlarımızı veriyoruz. Gençlerimizin yetişmesi için elimizden geleni yapıyor, arkadaşlarımızı mezun olmadan sektörle buluşturuyoruz. Öğrencilerimiz okurken, iş hayatını yakından tanıma fırsatı buluyor. İletişimci olmak bir sorumluluk gerektiriyor. Kamusal bir sorumluluğumuz olduğunu unutmadan hareket etmemiz gerekiyor. Bizler elimizden geldiğince etik değerlere uygun eğitim vermeye çalışıyoruz. Ben öğrencilerime güveniyorum. Bütün meslek hayatları boyunca doğrudan yana olacaklarına inancım tamdır. Bugünün kahramanları öğrencilerimize ve her zaman onların yanında olan ailelerine teşekkür ediyorum. İletişim kesintisiz bir süreçtir. İletişim başlar ve bitmez. Mezun olduktan sonra fakültenizle ve arkadaşlarınızla iletişimi koparmamanızı temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezunlara belge ve plaketleri verildi. İletişim Fakültesi dönem birinciliğini İletişim ve Tasarımı bölümü öğrencisi Esmanur Bakkaloğlu, ikinciliğini Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencisi Simge Ünlü, üçüncülüğünü ise İletişim ve Tasarımı bölümü öğrencisi Yağmur Aydın elde etti.

Tören, öğrencilerin mezuniyet yeminin ardından keplerini fırlatması ile sona erdi.

AdminAdmin