YEREL
Giriş Tarihi : 08-09-2023 12:20

İnci’den Işıksu’ya Hizmet Teşekkürü

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları Toplantısında konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Şehrin kalbi Adapazarı'mızın 84 mahallesinde, 4,5 yılda hayata geçirdiğimiz tüm eserleri, yaptığımız hizmetleri ve devam eden çalışmalarımızla Allah'a hamdolsun Adapazarı'mızda işler yolunda.”; AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ise “Belediye başkanı cesur olacak. Gerekirse gövdesini millet için taşın altına koyacak. Mutlu Başkanımız çok çalışıyor, en sıkıntılı dönemde bile gülen yüzünü, tebessümünü eksik etmiyor. Ada Hayat ve tüm çalışmaları için Mutlu Işıksu başkanımızı tebrik ediyorum.” dedi.

İnci’den Işıksu’ya Hizmet Teşekkürü

 

Adapazarı Mahalle Başkanları Toplantısı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Samet Çağlayan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Adapazarı Koordinatörü Yavuz Korkmaz, AK Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Nalbant, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Çağlayan: Milletimizle Birlikte Yürümeye Devam

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Sakarya’nın en büyük ülkemizin 21 ilinden daha büyük bir teşkilat olarak dava arkadaşlarımızın mihenk taşları mahalle başkanlarımızla bir aradayız. Seçimlerde verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin hemen ardından çok kıymetli başkanımız Mutlu Işıksu ile 60’ı aşkın mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk ve mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Yaptığı hizmetlerle teşkilatımızın göğsünü kabartan Mutlu Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu akşam bizlerle olup toplantımızı şereflendiren Milletvekilimiz Ali İnci’ye şükranlarımı sunuyorum. Aşkla çalışan, dünyayı sırtında taşır. Milletimizle birlikte daha güzele yürümeye devam.” diye konuştu.

 

Işıksu: Tüm Projeler Adapazarı’na Çok Yakıştı

Adapazarı Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve çalışması devam eden tüm hizmetleri video eşliğinde tek tek anlatan Başkan Mutlu Işıksu, “Hamdolsun sözlerimizi birer ikişer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallemi Güzelleştiriyorum ile yenilediğimiz 684 sokak, yıl sonunda 740 sokak, yüzlerce parklar ve sahalar, 30’u aşkın sosyal tesis, 5 çocuk hakları projesi, 4 Millet Evi, 4 Kapalı Pazar Yeri, 3 müze, 23 farklı kültür ve yaşam projesi, Kreş Gündüz Bakım Evi ve Bilgi Evleri, kültür ve sanat programlarımızla misafir ettiğimiz 330 bin kişi ve Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemizin içerisinde yer alan 6 mega proje. Şehrin kalbi Adapazarı'mızın 84 mahallesinde, 4,5 yılda hayata geçirdiğimiz tüm eserleri, yaptığımız hizmetleri ve devam eden çalışmalarımızla Allah'a hamdolsun Adapazarı'mızda işler yolunda. Başarı eğer varsa bu çok kıymetli hemşehrilerimize aittir. Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemiz başta olmak üzere hayata geçirdiğimiz ve çalışması devam eden tüm projelerimiz Adapazarı’mıza çok yakıştı. Tüm bu eserler birlik ve beraberliğimizin güzel neticeleridir. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Başkanlarımız ve teşkilatımızın çok kıymetli desteğiyle aşkla çalışmaya, üretmeye, gayret etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

İnci: Işıksu, Cesur Bir Belediye Başkanı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ise yaptığı konuşmada Başkan Işıksu’yu tebrik etti. İnci, “Ada Hayat ve tüm çalışmaları için Mutlu Işıksu başkanımızı tebrik ediyorum. Belediye başkanı cesur olacak. Gerekirse gövdesini millet için taşın altına koyacak. Mutlu Başkanımız çok çalışıyor, en sıkıntılı dönemde bile gülen yüzünü, tebessümünü eksik etmiyor. Maşallah. Bir vatandaşımız derdini rahatlıkla gidip Mutlu Başkanımıza anlatıyor. Eğer bir belediye başkanı bu özelliklere sahipse şehrin eminidir. Tüm bu özelliklerin çok ama çok önemli olduğunu düşünüyor ve Mutlu kardeşimi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin