YEREL
Giriş Tarihi : 27-11-2023 15:05

İshak Sarı Öğretmenler Gününde Öğretmenlerimize Çiçek Takdim Etti

Karasu Belediye Başkanı Sn. İshak Sarı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret etti. Başkan, bu ziyaretlerde tüm öğretmenleri temsilen, ilçemizdeki en yaşlı ve en genç öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü tebrik etti ve kendilerine çiçek takdim etti.

İshak Sarı Öğretmenler Gününde Öğretmenlerimize Çiçek Takdim Etti

 Sn. İshak Sarı, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan en yaşlı erkek öğretmen İngilizce Öğretmeni Mustafa Babur, Aziziye İlkokulundan en yaşlı kadın öğretmen Sınıf Öğretmeni Hatice Berber , Karasu Anaokulundan en genç kadın öğretmen Rehberlik Öğretmeni Aysu Gök ve Namık Kemal İHO'dan en genç erkek öğretmen Rehberlik Öğretmeni Bilal Karayel'in Öğretmenler Günü’nü kutlayarak kendilerine çiçek hediye etti.

Sarı, ayrıca Halk Eğitim Merkezi ve Karasu Sosyal Gelişim Merkezi İngilizce Öğretmeni Filiz Demirkan Ekşi'nin de Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sn. Güven Ekşi, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Anasınıfı öğretmeni olan Duygu Özcan'a da Belediye Başkanı İshak Sarı adına çiçek takdim etti.

Ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Sn. İshak Sarı, "Eğitimi ve ilmi, yaşamının her alanı ve anına adeta zerk etmiş bir geleneğin sahipleriyiz. Bizim için bilgiyi özümseyip, en güzel ve doğru surette talebesine aktaran öğretmenlerimiz kutsiyet ifade etmektedir. Hangi çabayı ortaya koyacak olursak olalım, mesleğini hakkıyla ifa eden öğretmenlerimiz için bir şey yapmış sayılmayız." dedi.

"Bizler belki de her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duymaktayız aşkla, samimi olarak eğitim yoluna adanmış öğretmenlerimize." diyerek sözlerini sonlandıran Başkan, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

 

AdminAdmin