YEREL
Giriş Tarihi : 24-08-2023 11:56

Işıksu: “İstişarede Bereket Var”

İkizce Osmaniye ve Örentepe mahallesi sakinleriyle buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “İstişarede bereket var. Mahallelerimizi ikişer, üçer ziyaret ediyor ve çalışmalarımızı yaptığımız istişarelerle neticelendiriyoruz.” dedi. Işıksu, İkizce Osmaniye mahallesine de sosyal tesis kazandırmak istediklerini, Örentepe’de beş sokak ve bir bağlantı yolunda ise sathi kaplama çalışması yapacaklarını açıkladı.

Işıksu: “İstişarede Bereket Var”

 

Adım Adım Adapazarı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Mutlu Işıksu, İkizce Osmaniye ve Örentepe mahalle sakinleriyle buluştu, çalışmaları anlattı, talepleri dinledi. Başkan Işıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri; Besim Kıratlı ve Özkan Yetim ile mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri eşlik etti.

 

İkizce Osmaniye ve Örentepe

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “İstişarede bereket var. Mahallelerimizi ikişer, üçer ziyaret ediyor ve çalışmalarımızı yaptığımız istişarelerle neticelendiriyoruz. İkizce Osmaniye mahallemizin yollarında bakım-onarımlar, spor parkı ve futbol sahası tamam, inşaallah bir de sosyal tesis kazandırıyoruz, hayırlı olsun. Örentepe mahallemizde ise asfalt tadilat ve V kanal çalışmaları, tarla yolları bakım-onarım tamam, kanal temizliğini yaptık, spor parkı kazandırdık ve inşaallah beş sokak ve bir bağlantı yolunda yakında sathi kaplama çalışması yapıyoruz. Ayrıca genç kardeşlerimizin talebini yerine getiriyor, mahalle kahvesi üzerine onlar için sosyal bir alan oluşturuyoruz. Teveccühleri için her iki mahallemizin kıymetli sakinlerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Çok Çalışmaya Devam

Mahalle ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte İkizce Osmaniye ve Örentepe mahallelerimizin değerli sakinleriyle bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk. Her gittiğimiz mahallemizde yoğun teveccüh var, çok güzel bir iletişimimiz var. Mutlu Başkanımızın ve ekibinin gayretlerini görebiliyoruz, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok çalışmaya devam” diye konuştu.

AdminAdmin