YEREL
Giriş Tarihi : 24-11-2022 19:27   Güncelleme : 24-11-2022 19:00

Işıksu Öğretmenlerle Buluştu

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleriyle buluşarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Işıksu, “Eğitimde başarı, ilgide istikrar ve birlikte gayretle gelir. Hep beraber olmaya, eğitim camiamıza destek olmaya devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününü tebrik ediyorum.” dedi.

Işıksu Öğretmenlerle Buluştu

 

Işıksu Öğretmenlerle Buluştu

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ile birlikte, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

Işıksu: Eğitime Desteğimiz Sürecek

Adapazarı’nın eğitimde başarısının daha da yükselmesi için katkı sunmaktan mutlu olduklarını vurgulayan Başkan Işıksu, “Eğitimde başarı, ilgide istikrar ve birlikte gayretle gelir. Eğitim camiamızla her zaman beraberiz. Bu çok kıymetli ve özel günde de öğretmenlerimizle bir arada olalım istedik. İlçe Müdürümüz Coşkun Hocamızla istişarelerimiz hep devam ediyor, kültür ve sosyal programlarımız başta olmak üzere her alanda önemli destekler sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününü tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Işıksu’ya Bakırtaş’tan Destek Teşekkürü

Başkan Işıksu’nun eğitim camiasına olan desteğinin çok kıymetli olduğunu vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti. Bakırtaş, “Şehrin kalbi Adapazarı’mızda Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu her zaman yanımızda, programlarımıza, faaliyetlerimize çok özel ve anlamlı destekler sunuyor. Kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bugün de Okul Müdürümüz Ekrem Güneş ve kıymetli öğretmenlerimizle buluştuk, güzel anlar yaşadık. Birlikte çalışarak başarıyı yükseltmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin