SİYASET
Giriş Tarihi : 07-09-2023 18:39

İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı Andımız'ın yazılı olduğu pankartı il binasına astı.

İYİ Parti İl Başkanı Serdip Dokumacı: "Andımız, her daim aklımızda, ruhumuzda, yüreğimizde ve aydınlık yolumuzda yankılanmaya devam edecek" dedi.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı Andımız'ın yazılı olduğu pankartı il binasına astı.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından il binasına Andımızın tam metninin yer aldığı  pankart asıldı. Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı: "Ulusal bilincimizin satır satır yüreklerimize işlendiği, onun her bir kelimesinde tarihimize olan şükranımızı sunduğumuz, Türklüğümüzle ezelden ebede gurur duyduğumuz, modern ve medeni bir toplum olmanın düsturunu, birey olmanın temel gerekliliklerini önce kendimize, sonra toplumumuza söz verdiğimiz Andımız, her daim aklımızda, ruhumuzda, yüreğimizde ve aydınlık yolumuzda yankılanmaya devam edecek" diye konuştu. 

Serdip Dokumacı sosyal medya hesabı üzerinden ise:  "Andımızı bugün parti binamıza astık, bir gün mutlaka tüm okullarımıza asılacak… Biz İYİ ve cesur insanlar bu yola çıkarken; ilk sözümüz; Türküm, Doğruyum, Çalışkanım Son Sözümüz; Ne Mutlu Türküm Diyene’dir" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin