GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-01-2026 08:40

Jandarma Asayiş Vakfı Sakarya Şubesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Jandarma Asayiş Vakfı (JAV) Sakarya Şubesi’nin ilk toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Jandarma Asayiş Vakfı Sakarya Şubesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Geçtiğimiz yıl Sakarya’da, SATSO’nun da destekleriyle faaliyetlerine başlayan Jandarma Asayiş Vakfı Sakarya Şubesi’nin ilk toplantısı; SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya Sakarya Valisi Rahmi Doğan, JAV Genel Müdürü E.J.Kur.Alb. Mehmet Boyraz, Sakarya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Erbağ, JAV Temsilcilik Müdürü E.J.Alb. İsmail Karaca ile şube üyeleri katıldı.

Toplantıda, Jandarma Asayiş Vakfı’nın yürüttüğü çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Katılımcılar, vakfın Sakarya’daki faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik görüş ve önerilerini paylaşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

AdminAdmin