Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
FUTBOL

Kakuta 2025-2026 sezonuna harika bir başlangıç yaptı

Sakaryaspor’un tecrübeli oyuncusu Kakuta, 2025-2026 sezonuna harika bir başlangıç yaptı. 34 Yaşındaki Kongolu oyuncu ilk 11’de sahaya çıktı Bandırma ve Iğdır maçlarının ilk devresinde fileleri havalandırmayı başardı. Yeşil Siyahlı taraftarların DEDE lakabını taktığı Kakuta, yeni sezonunun en önemli transferi olarak görünüyor.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Kakuta 2025-2026 sezonuna harika bir başlangıç yaptı
Paylaş:

SPOREXPRES UTKU KAYNAR / Sakaryaspor’un tecrübeli oyuncusu Kakuta, 2025-2026 sezonuna harika bir başlangıç yaptı. 34 Yaşındaki Kongolu oyuncu ilk 11’de sahaya çıktı Bandırma ve Iğdır maçlarının ilk devresinde fileleri havalandırmayı başardı. Yeşil Siyahlı taraftarların DEDE lakabını taktığı Kakuta, yeni sezonunun en önemli transferi olarak görünüyor.

 

BAMBAŞKA BİR KAKUTA

Geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Gaël Kakuta beklentilerin çok uzağında kalmış hatta yeni sezon öncesinde gönderilecek oyuncular listesinin ilk sırasına adı yazılmıştı. 34 Yaşındaki oyuncu kamptaki performansı ile takımda kalmayı başarırken sezonun ilk maçında Bandırma karşısında kritik bir gole imza atarak yeşil siyahlılara ilk puanını kazandırmıştı. Iğdır FK karşılaşmasında ise henüz maçın başında 1-0 geriye düşen Sakaryaspor, Kakuta’nın takipçiliği sayesinde adeta maça tutundu. 8’inci dakikada Burak Altıparmak’ın ceza sahası içerisinde ortasında Burak Bekaroğlu ve kaleci Furkan arasında yaşanan anlaşmazlıkta havalanan topa iyi takip eden Kakuta yükselerek topu kafa ile ağlara gönderdi. Kakuta 68’de oyundan alınırken tribünlerde yer alan yönetici ve sporcu aileleri tarafından ayakta alkışlandı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

FUTBOL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');