YEREL
Giriş Tarihi : 06-02-2023 16:36

Kamyoncular Kooperatifi yardım malzemelerinin bölgeye sevkiyatını üstlendi...

Pamukova Kara Yolu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası depremzedelere ulaştırılacak yardım malzemelerinin nakliyesini üslendi.

Kamyoncular Kooperatifi yardım malzemelerinin bölgeye sevkiyatını üstlendi...

Pamukova Karayolu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz İri deprem bölgesine Pamukova dan yapılacak yardımların sevkiyatını üslendiklerini ifade ederek,

 

"Türk Milletimizin başı sağ olsun. Pamukova Taşıyıcılar kooperatifi ve Şoförler Odası olarak bugün  sabah saatlerinde Ülkemizde yaşanan doğal afet sonucunda hayatını kaybeden ve yaralananların olduğu bu kötü günümüzde birlik ve beraberliğimizin önemli olduğunu  Depremi en iyi hisseden ve yaşayan  Bölge olarak ne kadar zor bir süreç olduğunu iyi biliriz.

 

Bu nedenle Pamukova’dan deprem bölgesine yapılacak yardımların sevkiyatında Taşıyıcılar Kooperatifi ve Şoförler Odası olarak vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın emrindeyiz. Deprem yardımlarının deprem bölgesine ulaştırılması için bizler bir TIR’mızı Pamukova İlçe Meydanına gönderdik. Depremde Hayatını Kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz " dedi.

AdminAdmin