GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-09-2023 14:11

Karaman’a değer katan hizmetleri hayata geçirdik

Başkan Ekrem Yüce, Karaman mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık’la görüşen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüce, “Karaman’a değer katan hizmetleri hayata geçirdik. Karaman GES, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelsiz Millet Bahçesi, bisiklet yolları, sosyal donatı alanlarını mahallemize kazandırdık. Mahalle Muhtarımız Mustafa Çalık’a ve hemşerilerimize sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Karaman’a değer katan hizmetleri hayata geçirdik

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, Karaman mahallesini ziyaret etti. İlk olarak Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık’la bir araya gelen Başkan Yüce, daha sonra mahalle esnafı ve vatandaşlarla görüştü. Yüce, Yenikent bölgesine yapılan yatırımların bölgenin gelişimine değer kattığını ifade ederek, daha da iyi seviyelere çıkarmak için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

 

Karaman’a değer katan hizmetler gerçekleştirdik

Karaman Mahalle Muhtarlığında Mustafa Çalık’ın misafiri olan Başkan Yüce, “Karaman’da vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Çalışmalarımızdan bahsettik. Karaman GES, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelsiz Millet Bahçesi, bisiklet yolları, sosyal donatı alanlarını mahallemizde hizmete aldık. Buluşmalarımızda vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını dinledik. Mahalle Muhtarımız Mustafa Çalık’a ve hemşerilerimize sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Tesis ettiğimiz güçlü bağ Sakarya’nın kazanımı olmaya devam edecek

Demokrasinin mihenk taşı olan, devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören muhtarlarla sık sık bir araya geldiğini belirten Başkan Ekrem Yüce, “Her zaman ifade ettiğim gibi muhtarlarımız bizim çözüm ortaklarımız, şehrimiz için omuz omuza çalıştığımız isimlerdir. Muhtar kardeşlerimle bir araya geldiğim her buluşma, aramızdaki muhabbeti güçlendiriyor, istişare ile şehrimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını görüştüğümüz toplantılara dönüşüyor. Muhtarlarımızla aramızda tesis ettiğimiz bu güçlü bağ, inşallah şehrimiz Sakarya’nın kazanımı olmaya devam edecek. Önümüzdeki süreçte de muhtarlarımızla birlikte yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin