SPOR
Giriş Tarihi : 12-04-2023 03:23

Karasuspor 2 Sezon sonra geri döndü

Sakarya Süper Amatör Lig Play-off grubunu son saniye golü ile şampiyon olarak tamamlayan Karasuspor’da Bölgesel Amatör Lig’e geri dönmenin coşkusu yaşanıyor

Karasuspor 2 Sezon sonra geri döndü

Sakarya Süper Amatör Lig Play-off grubunda Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde nefes kesen bir maça sahne oldu. Karasuspor ve Kocadöngelspor’un karşı karşıya geldiği maçta son saniyelere 2-1 geride giren Karasuspor uzatmalarda golü bularak şampiyonluğunu ilan etti.

2 SEZON SONRA

2020-21 sezonundan Pandemi nedeni ile kısıtlı katılım ile oynanan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karasuspor, 2021-2022 sezonuna maddi imkansızlıklar nedeni ile katılamamış ve Süper Amatör Lig’e düşmüştü. Süper Amatör Lig’de bile mücadele edip etmeyeceği son bölümde netlik kazanan Sarı Kırmızılılar büyük çekişme içinde geçen play-off etabının ardından 2 sezon sonra yeniden BAL’a geri dönmenin sevincini yaşadı.

ÇOK MUTLUYUZ

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Karasupsor Antrenörü Kubilay Erel, “ Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Zor bir maçtı. Son dakikada attığımız gol ile Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Tarif edilemez duygular içerisindeyiz. Şampiyonluk hayırlı olsun” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Karasuspor Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum,”  Tarif edilemez duyguları yaşıyoruz. Son dakika da attığımız gol ile şampiyon olduk. Bütün yönetici arkadaşlarımı oyuncularımızı teknik ekibimizi taraftarımızı kutluyorum. Şampiyonluğumuz Karasumuza hayırlı olsun. Bölgesel Amatör Ligde Karasu’yu en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

KARŞILIĞINI ALDIK

Karasuspor Başkan Yardımcısı Cihat Ekşi, “ Bir sezonluk emeklerimizin karşılığını almanın mutluluğu içindeyiz. Karasuspor olarak hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaştık. Önümüzde ki sene Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Şampiyonluğumu Karasu halkına ve taraftarımıza hayırlı olsun” dedi.

KUPA SONRA

2 Sezon sonra nefes kesen mücadelenin ardından şampiyonluğa kavuşan Karasuspor şampiyonluk kupasını aynı anda oynanan her iki maçta da şampiyon çıkma ihtimali nedeni kupayı alamamıştı. Sarı Kırmızılılar için ilerleyen günlerde düzenlenecek olan özel bir tören ile kupa madalyaları verilecek

 

AdminAdmin