YEREL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 20:02

Kargalıhanbaba’da Bağlantı Yolu Asfaltlandı

Hendek Belediyesi 5 yılda 100 kilometre asfalt rekorunun da üzerine çıktı. Kargalıhanbaba mahallesinde iki sokağın bağlantı yolu asfaltlanırken, çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “İnşallah seçime kadar 120 kilometreye ulaşmış olacağız. Diğer taraftan altyapı çalışmalarımızda devam ediyor” dedi.

Kargalıhanbaba’da Bağlantı Yolu Asfaltlandı

Kargalıhanbaba Mahallesi’nde 1106. ile 1103. sokakların bağlantı yolu asfaltlandı. 5 metre genişliğinde ve 800 metre uzunluğundaki yolun asfaltlanması bölgede yaşayan vatandaşları memnun etti.

“YENİ DÖNEMDE YENİ REKORLARKIRACAĞIZ”

Çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Ekiplerimiz planladığımız şekilde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Hava şartları el verdiği sürece çalışmalar devam edecek. 5 yılda 100 kilometre asfaltlamanın ötesine geçtik. Seçime kadar 120 kilometreye ulaşmış olacağız. Yine asfalt yama çalışmalarında da 60 kilometreyi aşmış durumdayız. Bu rakamlar önemli ve rekor niteliğindedir. Bakın bizden önceki dönemde 2014-2019 arasında 65 kilometre asfalt dökülürken, biz 5 yılda bunu ikiye katladık. İnşallah önümüzdeki dönem üretimde ve hizmette yeni rekorlar kıracağız. Kargalıhanbaba mahallemize hayırlı olsun” dedi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI

Altyapı çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Başkan Babaoğlu, “Ekiplerimiz ile sorun neredeyse biz oradayız. Rasimpaşa ve Yenimahallemizde yapılan çalışmaları da takip ediyoruz. Sağlam altyapı ile güçlü yarınlar diyor, ilçemizin geleceğini inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin