Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EKONOMİ

Kaynarca Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

SAKARYA (AA) - Kaynarca Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Kaynarca Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı
Paylaş:

Belediye binasındaki imza törenine Belediye Başkanı Murat Kefli, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ile diğer yetkililer katıldı.

Kefli, törende yaptığı konuşmada, göreve geldikleri 2019'dan bu yana işçilerin özlük haklarında ciddi iyileştirmeler yaptıklarını belirterek, "İlçemize yaptığımız her hizmette personelimizin büyük emekleri var. Daima sizin yanınızdayız ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Kefli, belediyede maşların ortalama 38 ila 42 bin liraya yükseldiğini bildirdi.

Gökdemir de 2019'dan itibaren yapmış oldukları toplu iş sözleşmelerinde Kefli’nin emeğe ve emekçiye verdiği değeri her zaman ön planda tuttuğuna değinerek, işçiler ve sendika üyeleri adına teşekkür etti.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.