SPOR
Giriş Tarihi : 02-12-2023 13:06

Keçiörengücü ile 6’ıncı randevu

Bugün deplasmanda Keçiörengücü’ne konuk olacak olan Sakaryaspor, yaşadığı puan kayıplarının acısını Ankara ekibinden çıkarmaya çalışacak

Keçiörengücü ile 6’ıncı randevu

Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 14.haftasında Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Ankara Aktepe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Fatih Tokail yönetecek. Tokail yardımcılıklarını ise Güner Mumcu Taştan ve Onur GülterKarşılaşma TRT Spor ve Beinsport’tan canlı olarak yayınlanacak.

6’INCI RANDEVU

Sakaryaspor, deplasmanda konuk olacağı Keçiörengücü ile biri hazırlık olmak üzere toplam 5 maçta karşı karşıya geldi. 2.Lig ve 1.Lig'de mücadele eden iki takım arasında oynanan maçlarda 3 beraberlik çıkarken Sakaryaspor 1, Keçirörengücü 1 galibiyet aldı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda Ankara’da Keçiörengücü 2-1, Sakarya’da ise yeşil siyahlılar 2-0 kazanmıştı.

ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Teknik Direktör Tuncay Şanlı, bugün oynanacak olan karşılaşmada nasıl bir kadro ile çıkacağı merak edilirken Şanlı, son oynanan Erzurumspor maçının kadrosundan 2 zorunlu değişiklik yapmak zorunda kalacak. Yeşil Siyahlılarda cezalı Rotman’ın yeride savunmada Erdi Dikmen, sakatlanan Kabongo Kasongo’nun yerine ise forvette Dino Ndlovu’nun ilk 11’de maça başlaması bekleniyor

MUHTEMEL KADRO

Sakaryaspor’un Keçiörengücü deplasmanında kaleci Cihan Topaloğlu, savunmada Oğuz Yıldırım, Bülent Cevahir, Isaac Donkor, Erdi Dikmen, orta alanda Mikail Okyar, Murat Cem Akpınar, Sinan Kurt, Del Valle, Odise Roshi ve forvette Dino Ndlovu ile sahaya çıkacağı gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Tuncay Şanlı’nın Roshi’nin yerine Burak Süleyman’a sürprizi yapabileceği düşünülüyor.

AdminAdmin