YEREL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 17:40

Kirişhane ve Cumhuriyet Caddelerinde altyapının ardından asfalt hazırlığı başladı

Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarında sona geldiği Kirişhane, Cumhuriyet ve Sanayi Caddelerinin üstyapısını yenilemek için çalışmalarını başlattı. Yenileme çalışmaları ile öncelikle Kirişhane ve Cumhuriyet Caddeleri yeni yüzüne kavuşturulacak.

Kirişhane ve Cumhuriyet Caddelerinde altyapının ardından asfalt hazırlığı başladı

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Serdivan’da devam eden hat yenileme çalışmalarında sona geldi. Cumhuriyet ve Kirişhane Caddelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Sanayi Caddesi’nde ise son rötuşları yapıyor. 750 metre uzunluğa sahip yağmur suyu hat yenileme projesi kapsamında çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet ve Kirişhane Caddelerinde ise asfalt hazırlığı başladı.   

 

Asfalt çalışmaları hızla tamamlanacak

Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Altyapının kusursuz olması ve oluşabilecek sorunlar nedeniyle bölgede yeniden altyapı çalışmalarının gündeme gelmemesi için çalışmalarımızı titizlikle yürüttük. Caddelerin trafik akışı yönünden işlek olması nedeniyle bölgedeki yaya ve sürücüleri mağdur etmemek için hızla asfalt çalışmalarına başlayacağız. Öncelikle çalışmaları tamamlanan iki caddemizi şehrimize yakışır estetik görüntüyle buluşturacağız. Önümüzdeki günlerde ise Sanayi Caddesi’nin de alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak bölgenin hizmetine sunacağız” ifadeleri kullanıldı.

AdminAdmin