YEREL
Giriş Tarihi : 05-09-2023 15:14

Kışlaçay’da Ağdaş Aboneliği Dilekçesine Yatırım Planında Değil Şoku..

Kışlaçay Mahallesi Muhtarlığına doğalgaz alt yapı çalışması bu yıl yatırım kapsamına alındığı bilgisi geldiğini belirten Muhtar Cemal Aldemir Kışlaçay Mahallesi Halkından Doğalgaz Aboneliği İçin 190 vatandaşımızın Abone Kişişel Bilgilerin Alıp Ağdaş’a müracaatın yapıldığını söyledi.

Kışlaçay’da Ağdaş Aboneliği Dilekçesine Yatırım Planında Değil Şoku..

AGDAŞ öncülüğünde yürütülen çalışmada Erenler Çaybaşı Yeniköy Mahallesinden Gelen Doğalgaz Arifiye İlçesi Kemaliye,Kumbaşı,Çınardibi Mahalleleri’nden sonra doğalgaz hattı çalışması Kışlaçay Mahallesinde Gerekli Abone Sayısına Göre altyapı çalışmalarına başlanacaktır denilmişti.

KIŞLAÇAY MAHALLESİ’DE BU YIL YATIRIM PLANINDA DEĞİL ŞOKU..

Ağdaş Öncülüğünde Kemaliye, Kumbaşı Hattı Alt yapı çalışmaları yapılırken , Kışlaçay Ve Boğazköy Mahalleri kapsam içinde değildi. Çınardibi Mahallesi’de alt yapı kapsamına alınmıştı.

Kışlaçay Mahallesi Muhtarı Cemal Aldemir Yaptığı Açıklamada : Kışlaçay Mahallesinin doğalgaz alt yapı çalışması bu yıl yatırım kapsamına alındığını ve Kışlaçay Mahallesi Halkından Doğalgaz Aboneliği İçin Kişişel Bilgilerin Alıp Ağdaş’a toplanan bilgilerin müracaatını gerçekleştirdi..

AĞDAŞ’TAN GELEN CEVAP MAHALLEYİ ŞOK ETTİ..

Doğal Gaz Talebi :İlgili dilekçeniz ile Sakarya ili, Arifiye İlçesi, Kışlaçay Mahallesinde bulunan konutlara doğal gaz hattı imalatının yapılması talep edilmiştir.

Belirtilen bölgede mevcut doğal gaz dağıtım şebekemiz ve planlanmış bir yatırımımız bulunmamaktadır.. Bilgilerinize rica ederiz denildi.

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ.

Sakarya ili Arifiye ilçesi Kışlaçay Mahallesinin Sakarya Agdaş doğalgaz dağıtım şirketinden talep ettiği doğalgaza çocukları güldürecek cevap......

Belirtilen bölgede mevcut doğal gaz dağıtım şebekemiz ve planlanmış bir yatırımımız bulunmamaktadır.. Bilgilerinize rica ederiz denildi....  Çocuk mu kandırıyorsunuz ya dağıtım şebekemiz yoktur dediğiniz mahallemize bir kilometre mesafedeki çınardibi Mahallesi'ne geçen yıl doğalgaz verdiniz şu an kullanılıyor bize uzaklığı 1000 metre  yaaa!!!!!   Sakarya ilini Sportif kültürel sanatsal alanda her türlü platformda en üst düzey şekilde temsil eden Kışlaçay mahallemize bir türlü verilmeyen doğal gaz hizmetinin Ardında artık farklı işler olduğunu düşünmekteyiz ve Buna istinaden Biz de Kışlaçay Mahallesi halkı olarak bundan sonra Elimizden geleni ardımıza koymayacak şekilde davranmaya Söz verdik benim bu hesabımdan Bu söylediklerim ne kadar duyulur nerelere kadar gider bilmiyorum ama açın Google'a sadece Kışlaçay yazın bakın Sakarya ilinde Kışlaçay neymiş buradan bütün ilgili kişilere sesleniyorum Bu ayıbınızı en kısa sürede düzelteceğinize inanıyorum......

AdminAdmin