KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-12-2023 16:37

Kocaali'de Tarihi Akşam

Geçmişten Günümüze Spor Tarihiyle Kocaali kitabının lansmanı Subu Denizcilik Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirildi. Lansmana gösterilen ilgi taktire şayandı.

Kocaali'de Tarihi Akşam

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar önderliğinde  ve Tarihçi Oğuzhan Kır’ın hazırladığı Geçmişten Günümüze Spor Tarihiyle Kocaali kitabının  lansmanı Subu Denizcilik Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirildi. Lansmana Kocaali Kaymakamı Haluk Koç,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Avrupa ve Dünya Karate Federasyonları Hakem Kurulu Üyesi, Uğur Kobaş,  Kocaali İlçe Emniyet Amiri Tolga Şanlı, Cumhuiryet Halk Partisi Kocaali İlçe Başkanı Mithat Sarı, Kocaali Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Demir, Kocaali İyi Parti Belediye Başkan Adayı Kemal Din, Kocaali Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Ersan Demir,  Kocaalispor Kulüp Başkanı Mustafa Sarı, Kocaali Sahilspor Kulüp Başkanı Emin Akın, Spor spikeri Oktay Sarı, Gazeteci Şerif Sarı, Sakarya Kadın Voleybol Kulüp Başkanı Ömer Bektaş ve çok sayıda spor sever ve sporcu katılım sağladı.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kocaali Kaymakamı Haluk Koç, “  Spor tüm insanlar için önemli bir aktivite sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Kocaali İlçemizin böyle önemli bir konuyu gün yüzüne getirmesi Kocaali’de sporun tarihini unutmaması çok güzel emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ANILARI TAZELEDİK

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “ Kocaali ilçemizin spor tarihini değerli vatandaşlarımız için kitap haline getirdik. Bende Kocaali Sahilspor’da futbolcu olarak görev almışım. Bu kitap vesilesi ile birlikte geçmiş hatıralarımızı tazelemiş olduk. Sporun önemini her zaman vurgulayalım ve sporcunun yanında olalım. Kocaali de çok değerli sporcularımız var. buradan hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

KOCAALİ AYRI

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, “ Bizler her zaman sporun yanındayız. Yıllardır amatör spor ile uğraşıyoruz. Ben kendimde Kocaali Sahilspor’da hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak görev yaptım. Kocaali benim için ayrı bir yerde geçmiş günleri anmak hatırlamak çok güzel” dedi.

 

MUTLUYUM

İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar, “ Spor herkes için çok önemli böyle bir anlamlı gecede sizler ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Kocaali için tarihi bir geceye şahitlik ediyoruz. Böyle önemli anların kitap haline getirilerek unutulmaması çok güzel. Kocaali spor ve truzim ile adını duyurmuş bir ilçe bu kitapta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin