SPOR
Giriş Tarihi : 28-12-2023 22:53

Kocaeli Valisi'nden Sakaryaspor açıklaması

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sakarya tarafından seyircisiz oynama talebi iletildiğini belirterek, “Biz Kocaelispor taraftarının orada olması için güvenlik tedbiri alınabilir diye ilettik. Sakarya tarafından güvenliğin sağlanacağına dair bir güven oluşmadı ve yasak kararı alındı” dedi.

Kocaeli Valisi'nden Sakaryaspor açıklaması

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel Alp Konferans Salonunda Bölgesel Amatör Lig başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Futbolda şiddet ve güvenlik konularının ağırlıklı olarak ele alındığı toplantının başında Vali Yavuz, Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor maçındaki seyirci yasağı ile ilgili de açıklama yaptı.

“TARAFTARIMIZ GİTSİN İSTEDİK”
Vali Seddar Yavuz, Sakaryaspor maçında uygulanan seyirci yasağı ile ilgili olarak, “Sakaryaspor Kocaelispor maçında seyircisiz oynama talebi iletildi. Biz Kocaelispor taraftarının orada olması için güvenlik tedbiri alınabilir diye ilettik. Sakarya tarafından güvenliğin sağlanacağına dair bir güven oluşmadı ve yasak kararı alındı. Açıkçası başka bir şehirde alınacak güvenlik tedbirlerinde Kocaeli Valisi olarak kararım söz konusu olamaz.” dedi.

Kaynak: Özgür Kocaeli

AdminAdmin