YAŞAM
Giriş Tarihi : 17-09-2023 13:10

Koşar ve Kocabıçak Ailelerinin Mutlu Günü

Astsubay Kıdemli Çavuş Talha Koşar ile Hemşire Aişe Kocabıçak çifti kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Koşar ve Kocabıçak Ailelerinin Mutlu Günü


 

Sakarya eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Serdivan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Feramuz Koşar’ın Antalya Kaş Jandarma Komutanlığında görevli oğlu Astsubay Kıdemli Çavuş Talha Koşar ile Erenler İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru Tayfun Kocabıçak’ın Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan kızı Hemşire Aişe Kocabıçak dünyaevine girdi.

 

Koşar ve Kocabıçak Ailelerinin misafirlerini kapıda karşıladığı düğün törenine eğitim, emniyet ve sağlık teşkilatlarından çok sayıda davetli katıldı.

 

Bahçesaray salonundaki düğün cemiyetine katılan Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Bandırma İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Kudüs Dini Ateşesi Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, SAÜ Hukuk Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Halil Kalabalık, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, İl ve İlçe Milli Eğitim yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli Aişe-Talha Koşar çiftine ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

Düğün gecesinde misafirleriyle yakından ilgilenen Feramuz Koşar sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak, uzaktan yakından cemiyetlerine katılan ve katılamayan tüm dostlarına ve akrabalarına çok teşekkür etti.

AdminAdmin