Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
GÜNCEL

Küçük kızı depremden 56 saat sonra kurtardılar

Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, depremden 56 saat sonra bir binanın enkazından küçük bir kızı yaralı olarak çıkardı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Küçük kızı depremden 56 saat sonra kurtardılar
Paylaş:

Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, depremden 56 saat sonra bir binanın enkazından küçük bir kızı yaralı olarak çıkardı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için deprem bölgesine giden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Hatay’ın Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi’nde arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekiplerden sevindirici bir haber daha geldi. Buradaki Resital Konutları’nda arama kurtarma faaliyetlerine katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, depremden 56 saat sonra enkaz altından küçük bir kızı yaralı olarak kurtardı. Küçük kız, enkazdan çıkartılmasının ardından UMKE ekiplerine teslim edildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');