GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-08-2022 00:55

Kuzey’in adayı Ekşi, Esnaf Odası’nı ziyaret etti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 34. Meslek Komitesi Başkanlığı görevine aday olan Murat Ekşi ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimini ziyaret etti.

Kuzey’in adayı Ekşi, Esnaf Odası’nı ziyaret etti

 

SATSO’ya bağlı müteahhitlik faaliyetinde bulunan firmaların oluşturduğu 34.Meslek Komitesi’nin başkanlığına Karasu’dan aday olan Murat Ekşi ve yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyaret etti.
Ekşi ve ekibini, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ile yönetim kurulu üyeleri Bilal Kotan, Gökhan Bolancı ve Muhammed Aydınoğlu karşıladı. Başkan adayı Murat Ekşi, Karasu’daki seçim çalışmaları ve adaylık süreci hakkında bilgi verdi.
Ekşi, “Sektörümüzle alakalı sorunların farkındayız. Bu süreçte yapmış olduğumuz ziyaretler ve görüşmelerde de bu sorunların neler olduğunu çok daha yakından görüyoruz. Amacımız Sakarya Müteahhitler Birliği ve şehrin yerel yönetim ile siyasi erklerini bir koordinasyonla sürecin içerisine katarak sektörün sorunlarına çözümler sunan bir anlayışı oturtmak” dedi.
Murat Ekşi, “Kentsel Dönüşüm başta olmak üzere, bu kurum, kuruluş ve kişilerin bir araya gelerek çözümler üretmesi Sakarya’mız için son derece önemli. Bunu da sağlamak istiyoruz. Bizim ortak paydamız ve tek gayemiz Sakarya’dır” diye konuştu.
Başkan Cihan Emre ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Karasulu isimlerin önemli yerlerde olması hem ilçemiz hem de ilimiz adına faydalı olacaktır. Başta ilçemizin temsilcisi siz olmak üzere tüm adaylara başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin