SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2023 09:31

Lütfi Bayraktar, seçim çalışmalarına Erenler’den devam etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Av. Lütfi Bayraktar, seçim çalışmalarına Erenler’den devam etti. Gittiği yerlerde büyük ilgi gören Bayraktar, “Erenler 14 Mayıs’ta sandıkta gerekeni yapacağını gösterdi. Erenler Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’nin arkasında” dedi.

 Lütfi Bayraktar, seçim çalışmalarına Erenler’den devam etti.

 


 

ERENLER ÇIKARMASI

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Av. Lütfi Bayraktar, 14 Mayıs seçimleri öncesinde çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Sakarya’yı adeta karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Bayraktar, gittiği yerlerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Son olarak Erenler’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve programlara katılan Bayraktar, Erenler’den tam destek aldı. Bayraktar’a Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Erdal Köse’de katıldı.

 

EN GÜÇLÜ DESTEK

Erenler’de seçim havasını tam olarak gördüklerini ve bundan moral bulduklarını aktaran Bayraktar, “Erenler 14 Mayıs’ta sandıkta gerekeni yapacağını gösterdi. Erenler Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’nin arkasında. Sakarya’da gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız iradesini gösteriyor. Birilerinin masa başlarında çizdikleri tablo ile saha farklı. Gerçekleri artık gizleyemiyorlar. Milletin feraseti 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye yeniden güçlü destek verecektir” dedi.

 

ENERJİ BAĞIMSIZLIĞI

Bayraktar, “Ülkemiz ve şehrimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dev projelere kavuştu. Seçim öncesi Türkiye Yüzyılı kapsamında projelerimizi açıklamaya devam ediyoruz. Karadeniz Gazımızın hatlara bağlanması ile enerji bağımsızlığında önemli bir adım attık. Doğalgaz faturalarınızda bunu gördünüz. Allah’ın izni ile eser ve hizmet siyasetine 14 Mayıs’ta devam edecek, Türkiye Yüzyılını milletimizin destekleri ile inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

AdminAdmin