KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 13-03-2023 09:22

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı Gerçekleştirildi

Sakarya Valiliği himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sakarya Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Mehmet Akif Ruhu ve Yeniden Diriliş” temalı 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programı Gerçekleştirildi


 

Vali Yardımcısı Murat Karasu, Serdivan Kaymakamı Ali Candan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Ahmet Duran Yüce, Şehit Aileleri ve Harp Malülleri Derneği Şube Başkanı Mustafa Çolak, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Bahar, İl ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, gaziler, okul müdürleri, öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldığı 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programında; Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, millî mücadelemizin bütün kahramanları ve aziz şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

 

Asrın büyük deprem felaketinden sonraki ilk programda, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencisi Hafız Salih Abdüssamed Özer tarafından depremde yitirdiğimiz deprem şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Sakarya Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Mehmet Akif Ruhu ve Yeniden Diriliş” temalı oratoryo gösterisi izlendi.

 

Vali Yardımcısı Murat Karasu, protokol üyeleri ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerle fotoğraf çekiminin gerçekleştirilmesiyle program sona erdi.

 

AdminAdmin