Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
SİYASET

MHP ADAPAZARI DMD HASTASI HARUN YAKUPOĞLU'NU AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe teşkilatı Pazar günü Ormanpark'ta kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. MHP Adapazarı ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve aileleri İlçe teşkilatının kahvaltı programında onur konuğu olarak DMD Hastası Harun Yakupoğlu ve ailesini de ağırladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
MHP ADAPAZARI DMD HASTASI HARUN YAKUPOĞLU'NU AĞIRLADI
Paylaş:

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı İlçe teşkilatı üyelerinin ve ailelerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen programda DMD Hastası Harun Yakupoğlu'nun ablası da bir konuşma yaptı. Abla konuşmasında Harun için gerekli olan paranın %16'sının toplanabildiği, altı aylık sürelerinin bulunduğu, lazım olan paranın toplanmaması halinde Harun'un yatağa bağımlı hale geleceğini, tüm gayretlerinin süreci bu sonla karşılaşmadan tamamlamak olduğunu söyledi.

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta da yaptığı konuşmada; Harun için ellerinden geleni yapacaklarını, KAÇEP (kadın-aile-çocuk-engelli politikaları) başkanlığınca ciddi organizasyonlar düzenleneceğini, önümüzdeki Ramazan ayını da Harun için bir şansa dönüştürmek adına her türlü desteği verecklerini söyledi.

Program toplu ve bireysel fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');