SİYASET
Giriş Tarihi : 24-01-2024 10:47   Güncelleme : 24-01-2024 10:50

MHP Adapazarı'ndan karne hediyesi

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe teşkilatı KAÇEP birimi ( Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları) tarafından çocuklara yönelik " Nasreddin Dede"  isimli tiyatro gösterisi programı organize edildi.

MHP Adapazarı'ndan karne hediyesi

MHP Adapazarı KAÇEP başkanı Avukat Nilgün Girgin : " Kongre sonrası bana KAÇEP başkanlığı görevi verildikten sonra oluşturduğumuz yeni yönetimimizle sosyal politikalarımız doğrultusunda hiç durmadan faaliyetlerimize devam ediyoruz. İlçe başkanımız ve ilçe yöneticilerimizin de destekleriyle bugün de çocuklarımıza karne hediyesi olarak bu tiyatro gösterimini organize ettik. Katılımın yoğunluğu biz ziyadesiyle memnun etti. Misafirlerimize program önceki ikramlarımızdan sonra da çıkışta balon dağıtacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, alanımızdaki herkesle konuşup selamlaşacağız. Sadece seçim vakitleri değil, seçimden çok önce ve sonrası da gayrete devam edeceğiz. Davetimize kalıtım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " dedi. 

Sakarya önceki dönem MHP il başkanı Av. Ahmet Ziya Akar, MHP Adapazarı ilçe başkanı Recep Usta, MHP il başkan yardımcısı Halil Hakan Oturak,  Sakender başkanı Aslı Çam'ın da çocuklarıyla  katılım sağladığı tiyatro gösterimi büyük beğeni topladı. 

AdminAdmin