SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:52

Murat Durak;  “Osman Çelik’i Bu Vebalden Kurtaracağım”

Deva Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Murat Durak sıradışı seçim çalışmaları ve açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Murat Durak’ın ilginç açıklamasında  rakiplerine yaptığı göndermeler dikkat çekti.

Murat Durak;  “Osman Çelik’i Bu Vebalden Kurtaracağım”

“Ben Osman Çelik vebal alsın istemiyorum”  

Murat Durak yaptığı açıklamada, “Osman Çelik’i birebir şahsen tanımıyorum seçim çalışmaları döneminde ismini duydum. Ortak arkadaşlarımız iyi bir insan, iyi bir arkadaş, iyi bir baba olduğunu imkan verilirse iyi hizmetler yapabileceğini söylediler. Bu duyduklarım ışığında ben inanıyorum ki Osman Çelik kamu yararına kullanılacak olan bir arsayı sağlık ocağı veya sosyal bir tesis olarak değerlendirmek için imza atacakken, birileri Osman Çelik’i arayarak ; “Osman sen kendine başka bir alan bul,  biz oraya bir avm projesi düşünüyoruz” demesi üzerine imzayı atamaz.  Görevini kamu yararına kullanmak ister ama kullanamaz.  Böylelikle Serdivan’lı vatandaşların kul hakkına girmiş olur. Vebal alır. Ben Osman Çelik vebal alsın istemiyorum. ” dedi.

“Osman Çelik’i bu vebalden kurtaracağım”

Murat Durak açıklamasının devamında, “Bir çok bakan ve merkez bankası başkanı göreve büyük umutlarla getirildi, fakat bağımsız bir yönetim gerçekleştiremediler. Sonunda görevlerinden ‘’İSTİFA’’ bile edemediler, ‘’GÖREVLERİNDEN AFLARINI İSTEDİLER’’.

Serdivan’da da Osman Çelik’in aynı duruma düşmemesi için  çalışacağım. Görevini bağımsız yapamayan Osman Çelik vebal altına girer. Buradan Ak Partili kardeşlerimize, Osman Çelik’i seven vatandaşlarımıza sesleniyorum. Eğer Osman Çelik’i seviyorsanız bana oy verin. Böylelikle onu bu vebalden el birliği ile kurtarmış olalım. Daha önce yaşanmış örnek durumlar var.  Kamu yararına olmayan projeye imza atmayıp, insiyatif kullanan ve gelecek dönem belediye başkanlığı koltuğunu kaybeden belediye başkanları oldu.”  

“Bugüne kadar yaptıklarımı Kurumsal çatı altında yapmak istiyorum”

“Bugüne kadar kapıma gelen her kişiye bir türlü vesile olup iş bulmalarına yardımcı oldum. Sokak köpekleri için birkaç arkadaşımla birlikte seferber olarak çevremizdeki bu canların  kısırlaştırılmasını ve üremelerinin kontrol altına alınmasını sağladık. Pandemi dahil olmak üzere bu canlıları besledik. Çevremde gördüğüm parklarda bulunan bankların eksik civata ve tahtalarını tamir ettim. Yolda gördüğüm ve çevremdeki yaşlılara yardımcı olmaya çalışırım.  Bir çok üniversite öğrencisine projelerimle ve bireysel olarak destek oldum. Kadınlarımızın iş sahibi olmaları için ücretsiz mentörlük yaptım, ticarete atılmalarını sağladım. Ve bir çok bu gibi hizmeti bir karşılık beklemeden çevreme sağlamaya çalıştım. Şimdi tüm bu yaptıklarımı , kurumsal çatı altında Serdivan’ lı vatandaşlarımıza belediye başkanı olarak yapmak istiyorum.

Bugüne kadar yaptığım işlerde başarılı oldum, ödüller aldım ve başarılarım televizyonlara haber konusu oldu. İş hayatımda başardım, belediye başkanı olarak  söylediklerimi yaparak, kurumsal bir yapı içinde organize edeceğimiz çalışmalarla sosyal belediyeciliği uygulayarak projelerimi  çok rahat başarabilirim.” 

DOKTOR RAKİPLERİ AYDOĞAN ASLAN VE SERBÜLENT GÖKHAN BEYAZ’A DA SESLENDİ.

Murat Durak açıklamasında; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Aydoğan Arslan bey ile birebir tanıştım, çok naif ve güzel bir insan. İYİ Parti Adayı Serbülent Gökhan Beyaz ile maalesef tanışamadık. Sahalarda da göremedik. Fakat özgeçmişini okuyunca iyi bir doktor olduğunu gördüm. Doktorların hizmetine ülkemizde büyük  bir ihtiyaç var.   Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) Yurt dışında çalışmak için 2022 yılında "İyi Hal Belgesi" için başvuru yapan doktorların sayısının 2 bin 685 olarak açıklandı. Basın açıklaması yapan TTB Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut, “Yaklaşık 20 Tıp Fakültesi’nin bir yıllık mezunu kadar yurt dışına kaçış var.  Seçim sahasında rast geldiğim bir vatandaş, annesini doktora götürmek için doktor bulamadığını, bulduğu doktorunda ‘’SURİYELİ’’ çıktığını söylemişti. ” dedi.

“ÇÖP, KANALİZASYON İŞLERİ ve TÜM BELEDİYE HİZMETLERİNİ BEN YAPARIM” 

Durak açıklamasının devamında; “Hal bu durumda iken, Kazımpaşa’nın kanalizasyonunu, Beşköprü’nün ve Serdivan’ın sokaklarındaki mevcut bozuk yolları, çöp toplama işlerini ben yaparım. Kıymetli Doktor rakiplerim, bu aziz milletin sizlere sağlık konusunda  doktor olarak hizmetlerinize  ihtiyacı var. Siz doktorluk görevinizi yapın, ben çöp ve kanalizasyon başta olmak üzere tüm belediye hizmetleri  ile uğraşırım” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin