SİYASET
Giriş Tarihi : 11-09-2023 15:13

Murat Kaya, Ferizli’de Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Ferizli'de bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, AK Parti İlçe Yönetimi ve birçok partili, Kaya'ya eşlik etti.

Murat Kaya, Ferizli’de Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Ziyaretlerin ilki, AK Parti Ferizli İlçe Teşkilatı'na gerçekleştirildi. Bu ziyareti esnasında, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve AK Parti İlçe Yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Milletvekili Murat Kaya, Muhsin Zurnacı'nın istifasından sonra yapılan AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı temayül yoklamasını değerlendirdi ve sonuçların hayırlı olmasını temenni etti.

Milletvekili Kaya ikinci durağında, Ferizli Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ile bir araya geldi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Kaya'ya ilçedeki mevcut projelerin yanı sıra yakın gelecekte hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.

Ziyaretin ardından Ferizli'nin çeşitli bölgelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Kaya, yaklaşmakta olan yerel seçimlere yönelik pozitif ve umut dolu mesajlarını paylaşarak, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Milletvekili Kaya, Gölkent mahallesinde vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Burada, Ferizli'nin doğal güzelliklerinden Büyük Akgöl'ü de ziyaret eden Milletvekili Murat Kaya, gölün turistik potansiyeline dikkat çekerek, bu eşsiz doğal güzelliğin nasıl daha etkili bir şekilde değerlendirilebileceği hakkında fikirlerini paylaştı.

Murat Kaya, Ferizli'de STK Temsilcilerine Seslendi

Günün sonunda, Ferizli Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, AK Parti'nin yerel seçimlere dair stratejilerini ve vizyonunu paylaştı. Milletvekili Murat Kaya, Ankara'da her türlü projede kapı kapı gezerek ilçenin menfaatleri için çalışacağını belirtti.

Muhtarların, STK’ların, esnaf ve vatandaşların sorunları için her daim yanlarında olacağını ifade eden Kaya, AK Parti kimliğiyle herkese eşit hizmet götürdüklerini vurguladı. "Ferizli’yi hep birlikte yönetelim" çağrısında bulunan Kaya, tüm ilçelerde aynı çağrıda bulunduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun çalışma temposuna değinen Kaya, AK Parti iktidarının ekonomik başarısını vurgulayarak kişi başına düşen milli gelirin 2.800 dolardan 10.500 dolara yükseldiğini ifade etti. EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) meselesi gibi taleplerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dinlendiğini ve çözüldüğünü aktaran Kaya, vatandaşın sesine kulak veren bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirdi.

Önümüzdeki yerel seçimlere değinen Kaya, 2024'te AK Parti'nin belediyelere güçlü bir şekilde talip olduğunu belirterek, belediyecilik anlayışlarının diğer partilerden farklı olduğunu vurguladı. Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partisi ile olan başarılı ortaklığını da vurgulayan Kaya, vatandaşın dertleriyle daima ilgileneceklerini belirtti. Organizasyonu düzenleyen Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya teşekkür eden Kaya, Ferizli'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Milletvekili Murat Kaya'nın ziyaretini değerlendirerek memnuniyetini dile getirdi. Başkan Gündoğdu, "Bugün Ferizli'de milletvekilimiz Sayın Murat Kaya'yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Değerli Milletvekilimizin Ankara'da ilçemiz adına yoğun bir şekilde çalışacağını belirtmesi bizi çok sevindirdi. Yoğun bir ajandasına rağmen ilçemizin sorunlarına ve beklentilerine gösterdiği duyarlılık için kendisine minnettarız. Milletvekilimiz Sayın Kaya'ya ilçemize olan ilgisinden ötürü teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

AdminAdmin