EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-02-2023 23:04

Mustafa Genç Deprem Bölgesinde Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Adıyaman’da gerçekleştirilen Afet koordinasyon toplantısına katıldı.​

Mustafa Genç Deprem Bölgesinde Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Toplantıda, yapılan deprem yardımları ve izlenecek yeni yol haritası ele alındı.

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç felaketin bıraktığı acı izleri yerinde gördüğünü belirterek “Rabbim böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Bölge sosyolojik ve ekonomik olarak çok kötü durumda. Vatandaşlarımızın derdine derman olmak bir nebzede olsa hayatlarını kolaylaştırmak için devletimiz var gücüyle çalışıyor. Koordinasyon toplantısında bölgenin yeniden normale dönmesi ve gelecek dönemde ekonomik sosyal iyileşmesi için yol haritası ele alındı. İnşallah bu büyük acının üstesinden birlik ve dayanışma ile geleceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

Halkımızı Konut Seferberliği kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz.

Başkan Mustafa Genç “Üst Kuruluşumuz TOBB 1999 Marmara depreminin ardından da hem işlevsel, hem de kamuoyuna moral veren girişimlerde bulunmuştu. Şimdide aynı kararlılıkla deprem bölgesine ayni ve nakdi yardım kampanyalarının yanı sıra Konut Seferberliği ile destek olmaya çalışıyor. Bizlerde borsa olarak konut seferberliği kampanyasına meclisimizin aldığı karar doğrultusunda destek olacağız.  Buradan tüm iş insanlarımızı, borsa üyelerimizi, derneklerimizi, iş dünyası kuruluşlarımızı, kadın ve genç girişimcilerimizi, hayırseverlerimizi konut seferberliği kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz. Konut seferberliğinin detaylarını çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız.” açıklamasında bulundu.

 

 

AdminAdmin