YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 20:38

Mutlu Işıksu Hep Sahada

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Cumhur İttifakı birlikteliğiyle daha güzel yarınlara emin adımlarla yürüyoruz ve inşaallah şehrin kalbi Adapazarı'mıza aşkla hizmet etmeye, hemşehrimizin teveccühüne layık olarak yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz. Milletimizle bir ve beraber olduğumuz sürece yolumuz daima aydınlık.” dedi.

Mutlu Işıksu Hep Sahada

 

Işıksu Hep Sahada

Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte Yağcılar Kapalı Pazar Yeri ve Zirai Aletler Dolmuş Durağında vatandaşlarla bir araya gelen Işıksu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ile birlikte şehir merkezinde Sakarya Caddesi ve civarı ile Karaağaç Bulvarında esnaf ziyaretlerinde bulundu; Erzurumlular Derneği Programına katıldı; Tepekum Mahalle Buluşması gerçekleştirdi. Işıksu ayrıca Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Menekşe Sanat Sokağı’nda ve Adapazarı Belediyesi’nde kadınların Kadınlar Gününü kutladı; Korucuk Site Ziyaretleri gerçekleştirdi ve Anadolu İnşaat, Can Dostum Pet Butik Otel, Ozanlar Fincan Kahve, YZ Yapı ve Picasso Resim Atölyesi Sergisi açılışlarına iştirak etti.

 

Adapazarı’na Aşkla Hizmete Devam

Programları değerlendiren Işıksu, “Adapazarı'mızın her sokağına, insanına, havasına, suyuna meftunuz ve birlik beraberlikle daha güzel yarınlara yürüyoruz. Programlarımıza teşrif eden AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Ertuğrul Kocacık’a ve çalışmalarımızda her daim bizlerle olan, destek veren Cumhur İttifakımızın tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.  Kıymetli hemşehrilerimizle muhabbeti, samimiyeti ve çalışmalarımızı paylaşmaya ve Allah'ın izniyle çok sevdiğimiz Adapazarı'mıza aşkla hizmet etmeye devam. Milletimizle beraber olduğumuz sürece yolumuz daima aydınlık. Adapazarı için yola devam.” diye konuştu.

 

Kocacık: Adapazarı’mızın Mutlu Başkanı Var

AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ise “Adapazarı’mızın gayretli, çok çalışkan ve sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir belediye başkanı var. Adapazarı’mızın Mutlu Başkanı var. Milletimizin teveccühünü sahada net bir şekilde görebiliyoruz. Kendisini tebrik ediyorum. Milletvekilleri olarak bizler de hem Büyükşehir’imizde Yusuf Alemdar Başkanımızın hem Adapazarı’mızda Mutlu Işıksu Başkanımızın hem de Cumhur İttifakı’mızın tüm ilçelerindeki başkan adayı arkadaşlarımızın destekçisiyiz ve arkasındayız. İnşaallah hedefimiz belli, Sakarya’mızın her yerinde sandıklardan güzel bir neticeyle zafer elde etmek. Hazırız, kararlıyız, hep birlikte çok çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

AdminAdmin