EĞİTİM
Giriş Tarihi : 23-02-2023 21:44

NEHİR Projesi Sınavlarında Serdivan İlçesinde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.

Sakarya Valiliğinin himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen NEHİR (Nitelikli Eğitim Hareketi İzleme ve Rehberlik) Projesi kapsamında her ay periyodik olarak gerçekleştirilen LGS ve YKS'ye yönelik Kazanım İzleme Sınavlarında Serdivan ilçesinde dereceye giren öğrencilere düzenlenen sade bir törenle başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

NEHİR Projesi Sınavlarında Serdivan İlçesinde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.


 

Ortaokul 8. Sınıf ve Lise 12. Sınıflarda dereceye giren 12 öğrenciye başarı belgeleri ve ödülleri; Serdivan İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Dere ile Şube Müdürleri Halil Dursun ve Mahmut Kartaloğlu tarafından takdim edildi.

 

Törende NEHİR Projesinin önemi hakkında bilgi veren Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Kazanım İzleme Sınavlarında üstün başarı göstererek ilçe çapında dereceye giren öğrencileri, onların yetişmesinde üstün gayretleri olan öğretmenleri ve okul yöneticilerini ayrı ayrı tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Serdivan Maarif Ailesi olarak hedeflerinin Serdivan ilçesini her alanda rakipsiz bir numara yapmak olduğunu vurguladı.

AdminAdmin