SPOR
Giriş Tarihi : 22-06-2023 14:48   Güncelleme : 22-06-2023 17:19

Nevzat İnanç, Türkiye Boks Şampiyonlarını ağırladı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye Boks Şampiyonlarını ve Hocaları Muhammet Ali Keskin’i makamında ağırladı.

 Nevzat İnanç, Türkiye Boks Şampiyonlarını ağırladı


Milli Takım Boks Antrenörü Muhammet Ali Keskin kendi kategorilerinde Uluslararası Şampiyonluk ve dereceleri bulunan, 2023 yılının da Türkiye Boks Şampiyonları olan, Ece Asude Ediz, Elif Pınar Bozkurt, Sudenaz Ballıoğlu ve Enes Uysal ile İl Müdürü Nevzat İnanç’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, Son yıllarda yıldızı parlayan Sakarya ve Türk Boksunun geleceği, Şampiyonların 2023 ve 2024 hedefleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Şampiyonların Hocası Muhammet Ali Keskin: öncelikle, Sayın Müdürümüzün İlgi, alaka ve samimi davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden beri, her branşta olduğu gibi, Boks branşında da hep yanımızda oldu ve olmaya da devam ediyor.

Keskin: Sporcularım ve ben İlimiz ve Ülkemiz adına üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu gurur verici sorumluluğu başarılı bir şekilde bu noktaya getirdik, İnşallah bundan sonrada, başta İl Müdürümüzün ve konuyla ilgili kurum ve kuruluşlarımızın desteği ve dahi Sakarya Boks severlerin dualarıyla hedefe ulaşmak için var gücümüzle devam edeceğiz.  dedi  

 

 

AdminAdmin