YAŞAM
Giriş Tarihi : 08-03-2023 09:59

Nurullah Kırmızı’nın kızı Dünya evine girdi

Sakarya’nın tanınmış ve sevilen iş adamlarından Nurullah Kırmızı’nın kızı Elanur Kırmızı ile Tugay Emanetoğlu hayatlarını birleştirdi.

Nurullah Kırmızı’nın kızı Dünya evine girdi

 

Aslen Erzurumlu olan Sakarya’nın tanınmış işadamlarından Nurullah & Asuman Kırmızı çiftinin güzeller güzeli biricik kızı Elanur Kırmızı ile Metin & Züleyha Emanetoğlu nezih bir ortamda gerçekleşen görkemli törenle bir ömür boyu sürdürecekleri mutluluklarına “evet” dedi.

 

Elanur & Tugay Emanetoğlu çiftinin nikâhını kıyan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; sosyal medya hesabında  “Elanur Kırmızı ve Tugay Emanetoğlu çiftinin nikâh merasimini gerçekleştirdik. Her iki aileye hayırlı olsun diyor, genç kardeşlerimize de Allah mesut bahtiyar etsin temennisinde bulunuyorum” diyerek mutluluklarına ortak oldu.

 

Düğüne katılanlar arasında; TBMM 22.23 ve 24. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili olarak görev yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın, Yazlık Belediyesi eski Başkanı Hikmet Say, Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı Dursun Murat Ak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Sorumlusu Hasan Sayar ile Kırmızı ve Emanetoğlu ailelerinin uzak ve yakından gelen akraba ve dostların yanı sıra; Nurullah Kırmızı’nın yakın dostlarından Tarık Çakmakçı, Erman Bezirgan, Ali Genç, Tunay Aykut, Ali Arabacıoğlu, İlhan Akçaoğlu, iş, siyaset ve STK camiasından esnaflar, siyasetçiler ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

AdminAdmin