KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 18-09-2023 22:27

Nuruosmaniye’de Unutulmaz Gece..

Nuruosmaniye Köyü Gençliği tarafından organize edilen Kermes Ve Eğlence Etkinliği, Geyve Nuruosmaniye Köyü'nde görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Nuruosmaniye’de Unutulmaz Gece..

 

HEM KERMES HEM EĞLENCE.

 

Nuruosmaniye Köyü Gençliği tarafından organize edilen Kermes Ve Eğlence, Geyve Nuruosmaniye Köyü’nde görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

 

Geyve Nuruosmaniye Köyü Okul Bahçesi’nde düzenlenen yaz akşamlarının eğlence kaynağı olan Kermes ve Etkinliği gerçekleşti, Nuruosmaniye Köyü Gençliği tarafından düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu.

 

Mahalle halkının özenle hazırladıkları hamur işleri ve yöreye ait yemekler ile yapılan gecede kermes düzenledi ve ilerliyen saatlerde mahalle halkı oyun havaları ile adeta kurtlarını döktü..

 

KURAN KURSU İÇİN KERMES YAPILDI.

 

Köy Gençlik Başkanı Gürkan Kaya : Nuruosmaniye Köyü Camiinde 4-6 yaş grubu kuran kursu için Kermes yapılmasını istediklerini ve gelen gelirin kuran kursu için bagışladıklarını söyledi.

 

SENEYE EĞLENCE ETKİNLİĞİMİZE SANATÇI GETİRECEĞİZ..

 

Gençlik Başkanı Kaya : Güzel bir etkinlik olduğunu dile getirerek seneye aynı ayda mahallede daha kapsamlı büyük etkinlik yapacaklarını ve gençlik olarak sanatçı davet edeceklerini ve tüm halkımıza güzel bir eğlence sunacaklarını dile getirdi..

 

Haber : Zafer Omay 

AdminAdmin