YEREL
Giriş Tarihi : 25-11-2023 17:06

Öğretmenler Günü Pastası Kesildi

Ferizli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muhammet Turgut, tüm öğretmenler adına Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Ardından, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Borsa İstanbul Recep Bey Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler Günü’ne özel hazırlanan pasta, okulun en genç öğretmenleri tarafından kesildi. Kaymakam Balcı ve Başkan Gündoğdu, öğretmenlere çiçek takdim etti.

Öğretmenler Günü Pastası Kesildi


Atatürk Anıtı’na Çelenk Bırakıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muhammet Turgut, Ferizli’de görev yapan tüm öğretmenler adına Ferizli Hükümet Konağı Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Muhammet Turgut'un yanı sıra okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenler Günü Pastası Kesildi

Çelenk töreninin ardından, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Borsa İstanbul Recep Bey Endüstri Meslek Lisesi’ne geçti. Burada, okul yönetici ve öğretmenleriyle bir araya gelen Balcı ve Gündoğdu, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Ferizli Belediyesi tarafından hazırlanan pasta, okulun en genç öğretmenleri tarafından kesildi. Pastanın üzerindeki "Bizlere Değer Katan Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü Kutluyorum" yazısı dikkat çekti.

Öğretmenler, Aydınlık Geleceğin Mimarı

Kaymakam Balcı, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, “Öğretmenlerimiz, gençlerimizi aydınlık bir geleceğe hazırlayan, bilgi ve erdem ışığını taşıyan kıymetli rehberlerimizdir. Bugün, onların fedakarlıklarını ve emeklerini kutluyor, eğitime verdikleri değeri takdir ediyoruz. Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız ve destekliyoruz” dedi.

Öğretmenler, Toplumun Temel Taşları

Belediye Başkanı Gündoğdu ise, “Öğretmenlerimiz toplumumuzun temel taşlarıdır. Onların özverili çalışmaları sayesinde, genç nesillerimiz bilgiyle donanmakta ve hayata hazırlanmaktadır. Bu özel günde, tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Belediye olarak, eğitime her zaman katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Balcı ve Başkan Gündoğdu, öğretmenlere çiçek takdim ederek, onların günlerini kutladılar. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.

 

AdminAdmin