Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EKONOMİ

Otokar, yaklaşık 14 milyon avro tutarında ihracat sözleşmesi imzaladı

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Otokar, yaklaşık 14 milyon avro tutarında ihracat sözleşmesi imzaladı
Paylaş:

İSTANBUL (AA) - Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ, Çekya'da faaliyet gösteren Dopravní Společnost Ústeckého Kraje (Usti Bölgesi Taşımacılık Şirketi) ile yaklaşık 14 milyon avro tutarında bir ihracat sözleşmesi imzaladı.

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, şirketin Çekya'da faaliyet gösteren Dopravní Společnost Ústeckého Kraje ile 90 adet dizel yakıtlı Vectio otobüs teslimatını kapsayan yaklaşık 14 milyon avro tutarında bir ihracat sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

Açılamada, ilgili teslimatların 2023 yılı ilk yarısında başlayarak 12 ay içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Büfeden bin lira çalan hırsız yakalandı

Akışın sonuna geldiniz.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');