YEREL
Giriş Tarihi : 13-09-2023 14:40

Ozanlar’da Çocuk Sevinci

Adapazarı Belediyesi tarafından Ozanlar mahallesinde düzenlenen çocuk sineması etkinliğine aileleri ile birlikte çocuklar büyük ilgi gösterdi. Başkan Işıksu, “Ozanlar mahallemizde çok kıymetli çocuklarımız ve aileleri ile birlikte Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini izledik. İlgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Ozanlar’da Çocuk Sevinci

 

Başkan Işıksu Çocuklarla Buluştu

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ozanlar mahallesinde çocuk sineması etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Başkan Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Yusuf Özden ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri Besim Kıratlı, Özkan Yetim, Can Dağabakan ve Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan katılırken, mahalle sakinleri çocuklarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdi.

 

Çocuk Dostu Adapazarı İçin

Çocuk dostu Adapazarı vizyonuyla şehrin kalbi Adapazarı’nda kapsamlı projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Maltepe, Hızırtepe, Korucuk ve Karaman, 15 Temmuz Camili ve Şeker mahallelerimizden sonra Ozanlar mahallemizde de çocuklarımızla buluştuk ve çok güzel bir akşam yaşadık. Çok kıymetli çocuklarımız ve aileleri ile bir araya gelerek Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini hep birlikte izledik. Ozanlar mahallemize gönülden teşekkürler. Yüzlerce çocuk parkı ve spor sahalarıyla, Bilgi Evlerimiz, Millet Evlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız eğitim ve destek çalışmalarımızla çocuk dostu Adapazarı için çok çalışmaya devam.” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin