SPOR
Giriş Tarihi : 28-08-2023 12:01

Patates Tarlası mı ?

Sakaryaspor’un Ümraniyespor ile karşılaştığı müsabakada kaçan pozisyonlar, kaçan penaltılar kadar çok konuşulan bir olayda sahanın içler acısı haliydi.

Patates Tarlası mı ?

Sakaryaspor’un Ümraniyespor ile karşılaştığı müsabakada kaçan pozisyonlar, kaçan penaltılar kadar çok konuşulan bir olayda sahanın içler acısı haliydi. Öyle ki rakip Ümraniyespor maç öncesinde bu zeminde maç oynanmayacağı gerekçesi ile maçın ertelenmesi talebinde bulundu.
 PATATES TARLASI
Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında Sakarya Atatürk Stadı’nın zeminin kötü hali büyük tepki çekmiş yeşil siyahlı taraftarlar sahayı tarla olarak nitelendirmişti. Ümraniyespor karşılaşması için stada gelenler bir başka hayal kırıklığı ile karşılaştı. Sahanın hali her geçen gün kötüye gitmiş zemin adeta bir patates tarlasını andırır hale gelmişti.
MİLLİ MAÇ TEHLİKEDE
Sahanın bakımından sorumlu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sahanın neden bu durumda olduğuna dair bir açıklama yapılmazken Sakaryaspor yönetimi de yaşanan bu rezalet karşısında sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı. 12 Eylül’de Ümit Milli Takım’ın İtalya ile karşı karşıya geleceği Sakarya Atatürk Stadı’nda bu maça kadar nasıl bir çalışma yapılacağı merakla bekleniyor.

AdminAdmin