EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-08-2023 12:17

Projesi Kabul Edilen Akademisyenlerle Kahvaltı

TÜBİTAK Projeleri kabul edilen akademisyenlerimizle kahvaltı programı düzenlendi.

Projesi Kabul Edilen Akademisyenlerle Kahvaltı

 

TÜBİTAK 1001-2023 Yılı 1. dönem çağrısına sunulan projelerin bilimsel değerlendirme sonuçları açıklandı. Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hasan Meydan, Doç. Dr. Muhammet Hilmi Nişancı ve Doç. Dr. Özlem Doğu’nun 1001 kapsamında sunduğu projeler desteklenmeye hak kazandı.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Meydan’ın yürütücü olduğu Eğitim Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi Coşkun’un araştırmacı, Eğitim Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Ayas’ın danışmanlığındaki Beceri Temelli Değer Eğitiminin İmkanı: Beceri Temelli Bir Değer Eğitimi Modeli, Programı ve Öğretmen Eğitim Modülünün Geliştirilmesi” başlıklı projesi, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Hilmi Nişancı’nın yürütücü,Prof. Dr. Yaşar İslamoğlu ve Dr.Öğr. Üyesi Baha Kanberoğlu’nun araştırmacı olduğu “Özgün Mükemmel Manyetik İletken Yüzeyli Isı Emici Tasarımları ve Elektriksel Testleri” başlıklı projesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Doğu’nun yürütücülüğünde Prof. Dr. Cemil Öz, Dr Öğretim Üyesi Kayhan Ayar, Dr Öğretim Üyesi Gülizar Çit’in araştırmacı olarak yer aldığı “Hemşirelik Öğrencileri için Çoklu Beceri İçeren, Haptik Destekli Sanal Gerçeklik Simülasyonunun Geliştirilmesi ve Uygulanması” başlıklı projesi TÜBİTAK’tan hibe desteği alacak.

Projeleri desteklenmeye kabul edilen akademisyenlerle SAÜ Saklı Bahçe’de kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programına Rektör Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, SAÜ Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Altınsoy, Prof. Dr. Hasan Meydan, Doç. Dr. Muhammet Hilmi Nişancı, Doç. Dr. Özlem Doğu ve akademisyenler katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hamza Al, “Araştırma Üniversitesi ve ilk 20 Üniversiteden biri olma hedeflerimiz var. İyi üniversiteler denilince akla ilk gelen üniversitelerden biri olmak istiyoruz. Biz bu sürece herkesin katılmasını istiyoruz. Hedeflerimiz var, sizlere de bu konuda bize destek verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. SAÜ’nün büyük tarihinde, çalışılan ve ivme artışı olan bir dönem olarak hatırlanmak istiyoruz. Asıl önemli olan bu projelerin sürdürülebilmesi. Sizlere başarılarınızdan dolayı tekrarden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

AdminAdmin