YEREL
Giriş Tarihi : 30-11-2023 17:33

Resuller Büyükşehirle yepyeni bir yüze kavuştu

Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü yol yenileme ve asfalt mesaisi kapsamında Karasu Resuller Mahallesi’ndeki ulaşım ağını 2 bin 500 ton asfalt ile yepyeni bir yüze kavuşturdu.

Resuller Büyükşehirle yepyeni bir yüze kavuştu

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ve 16 ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yol bakım, onarım çalışmaları ve yeni güzergahların oluşturulmasının yanı sıra özellikle kırsal bölgelerin ulaşım ağını yenilemek için titizlikle çalışan Büyükşehir Belediyesi, planlanan program dâhilinde tüm ilçelerin ulaşım ağlarını yeniliyor.

 

Resuller’de işlem sürüyor

Bu kapsamda Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle Karasu Resuller Mahallesi’nde yaklaşık 2 kilometre uzunluğa sahip grup yolu 2 bin 500 ton sıcak asfaltla sil baştan yenilendi.


Yapılan açıklamada, “Sağlıklı ve konforlu ulaşım için asfalt çalışmalarımız belirlenen program dâhilinde devam ediyor. Son olarak Karasu Resuller Mahallesi’nde işlemlerimizi tamamladık. 2000 metre uzunluğundaki güzergâhı 2 bin 500 ton asfalt ile yeniledik. Mahallemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

 

AdminAdmin