YEREL
Giriş Tarihi : 14-07-2023 20:20

Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ Veda Mesajı Yayımladı.

Karapürçek İlçesi Kaymakamı Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ 24.08.2022 tarihinde başladığım ve 1 yıla yakın süredir Kaymakamlık vazifesini ifa ettiğim Karapürçek Kaymakamlığı görevimden İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi tarafından düzenlenen Yabancı Dil Eğitim Programına katılmak üzere ayrılıyor ve siz değerli hemşerilerime veda ediyorum dedi.

Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ Veda Mesajı Yayımladı.

Kaymakam Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ’ın Veda Mesajı;

24.08.2022 tarihinde başladığım ve 1 yıla yakın süredir Kaymakamlık vazifesini ifa ettiğim Karapürçek Kaymakamlığı görevimden İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi tarafından düzenlenen Yabancı Dil Eğitim Programına katılmak üzere ayrılıyor ve siz değerli hemşerilerime veda ediyorum.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle görev yaptığım süre boyunca; ilçemizde vatandaş odaklı hizmet anlayışının gelişerek devam etmesi, vatandaşın yerine kendimizi koyarak problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılması, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışması, devlet imkânlarından tüm vatandaşlarımızın eşit şekilde faydalanması, kamu hizmetlerinin devamlılığı bizler için öncelikli konular oldu.

Başta Karapürçek Belediye Başkanımız Sayın Orhan YILDIRIM olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Karapürçek halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik.

Bu güzide ilçemizde görev yapmanın haklı gurur ve mutluluğunu hep yüreğimde hissedeceğim inancıyla arz-ı veda ederken görevde bulunduğum süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere meslektaşlarıma, belediye başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, kurum yöneticileri ve personellerine, muhtarlarımıza, kısacası tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, değerli halkımızın bana gösterdiği hüsnü kabulden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu ayrılık görev icabı olacak, ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir.

Tüm hemşerilerim ve mesai arkadaşlarım haklarınızı helal ediniz, bizler için dualarınızı ihmal etmeyiniz, selam, sevgi, saygı ve muhabbetle… Allah’a ısmarladık.

AdminAdmin