SAĞLIK
Giriş Tarihi : 25-11-2023 06:36

Sağlıklı Besin Seçimi Etkinliği Düzenlendi

SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hizmet binasında tedavileri yatarak devam etmekte olan Çocuk Servisindeki çocuklara Sağlıklı Besin Seçimi Etkinliği Düzenlendi

Sağlıklı Besin Seçimi Etkinliği Düzenlendi

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN

Sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme tüm yaş gruplarındaki bireyler için önemlidir. Özellikle de çocuklarda daha büyük önem arz etmektedir. Bu dönemde kazanılacak beslenme alışkanlıkları yaşam boyu sürdürülmektedir. Özellikle hızlı büyüme ve gelişme süreci olan çocukluk ve adölesan döneminde kazanılan doğru beslenme alışkanlıkları bireylerin yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi sürdürebilmesi anlamında önemli bir adımdır.

Bu kapsamda SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hizmet binamızda tedavileri yatarak devam etmekte olan Çocuk Servisindeki çocuklara, hastanemiz diyetisyenleri; Rüya KARAPINAR, Burcu KARA ve Rengin Elif ACIELMA öncülüğünde, stajyer diyetisyenler Zeynep Denktaş, Ahsen Eda Önder, Zehra Nida Özdemir, Müge Demir ve Hümeyra Saçlı' nın katılımlarıyla "Sağlıklı Besin Seçimi Etkinliği" düzenlenmiştir. Etkinlik sonunda çocuklara meyve sunulmuştur.

AdminAdmin