KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 26-11-2023 15:07

Sakarya Anadolu Lisesi Öğretmenleri Cana Dokundular.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Valilik İl Programını hazırlayan Sakarya Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencilerinin sahnelediği “Öğretmen Cana Dokunandır” adlı tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.

Sakarya Anadolu Lisesi Öğretmenleri Cana Dokundular.


 

Bir köy okulunda mesleğine aşık genç bir öğretmenin hayatına dokunduğu öğrencilerin başarılarla dolu hayat hikayesini ve yıllar sonra unutmadıkları emektar öğretmenlerini ziyaret etmelerini konu alan oyunda Sakarya Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin ortaya koyduğu başarılı performans büyük beğeni topladı.

 

Vali Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri program sonunda sahneye çıkarak tüm meslekler arasında ayrıcalıklı bir konuma sahip olan öğretmenlik mesleğinin önemini en iyi şekilde ortaya koyan Sakarya Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ettiler.

 

Programda ayrıca Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün perdeye yansıtılan Ata’nın sesinden Sakarya Muallimleri ifadelerinin de yer aldığı ‘Atatürk Hologramı’ ile Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı EBA’nın anlatıldığı bölümler ilgiyle izlendi.

 

Sakarya Anadolu Lisesi Müdürü Ali Kınay ve okul yöneticilerinin öncülüğünde 24 Kasım Öğretmenler Günü programında görev alan öğretmenlerin isimleri şöyle:

 

Hatice Çiğdem GÖNÜLTAŞ, Ayşe Derya KURNAZ, Özlem GÜZ, İhsan ERSOY, Kemal ERİŞİR, Emrah SUNTER, Mustafa NAMLI, Gülru MART, Seçkin ÜNALIR UZUN, Mehmet DEDE, Aziz Ramazan BORAN, Solist Göksu SOYLU ve Okul Korosu öğrencileri…

AdminAdmin