SPOR
Giriş Tarihi : 27-03-2023 12:38

Sakarya Çarkspor Şampiyon

Sakarya Çarkspor, Sakarya 1.Amatör Küme B Grubu’nda bitime bir hafta kala namağlup şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Sakarya Çarkspor Şampiyon

Sakarya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Sakarya Çarkspor sezonu namağlup  şampiyon olarak tamamladı. Geçtiğimiz sezon ilk kez çıktığı 1.Amatör Küme’de play-off oynama başarısını gösteren Siyah Beyazlılar, play-off’ta kaçırdığı Süper Amatör Lig’e bu sezon namağlup şampiyon olarak yükseldi.

 

Şampiyon kulübün genel kaptanı İlkay Sarı kupa töreninde yaptığı açıklamada ; Tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Çok karakterli yürekli harika bir oyuncu topluluğuyla namalup ve ligin en az gol yiyen takımı olarak bu işi başarmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Neredeyse oyuncularımızın tamamına play off takımlarından teklifler gelsede hiçbiri bizi yalnız bırakmak istemedi hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Bu başarıda yanımızda olan tüm sponsorlarımıza dostlarımıza taraftarlarımıza ve her zaman yanınızda olan Yalpankayalılara teşekkür ediyoruz. Son olarak B grubunda birlikte mücadele ettiğimiz tüm takımlara teşekkür ediyor grubumuzda play off mücadelesi verecek olan Tekspor, Çamlıca Beldespor ve Limandere takımlarına başarılar diliyoruz.’’ İfadelerini kullandı

AdminAdmin